צלעות חזיר עסיסיות
אם יש לך כשעה ו-10 דקות לבלות במטבח, צלעות חזיר עסיסיות עשויות להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי ל-fodmap לנסות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -36 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 715 קלוריות . מתכון זה אהוב על 17 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו חומץ, רוטב הוסין, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר היקורי בגריל עסיסיים , בשר חזיר מטוגן עסיסי , וקדי חזיר בגריל עסיסי .
הוראות
מערבבים בקערה בינונית את רוטב ההוזין, החומץ, הסוכר החום ורוטב הסויה. טובלים כל צלעות חזיר בתערובת, ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים את כל הרוטב שנותר מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 עד 60 דקות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים את צלעות החזיר ללא כיסוי עד שהרוטב הפך לזיגוג והבשר מבושל, 30 עד 40 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.