צלעות חזיר עשב לחות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 58%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלעות חזיר סופר לחות, לא המתכון הממוצע שלך לצלעות חזיר לחות ורכות, ו צלעות חזיר לחם אפויות לחות ברוטב פטריות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; מערבבים עד להמסת הסוכר.
יוצקים 1-1/2 כוסות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף צלעות חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. צולים חזיר, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4-5 אינץ'. מהחום במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145 אחוריים, צולה לעתים קרובות עם מרינדה שמורה.
תנו לבשר לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
ניתן לשלב צלעות חזיר עם פינו נואר, שרדונה וריסלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רושו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
כרם לה קדו רושו פינו נואר