קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
אירועיםחג המולד
מגזין

צלעות חזיר צלויות מחבת עם חמוציות וכריך שוויצרי אדום

צלעות חזיר צלויות מחבת עם חמוציות וכריך שוויצרי אדום
צלעות חזיר צלויות מחבת עם חמוציות וכריך שוויצרי אדום נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, חמוציות, צ'ארד שוויצרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל עם אנשובי וכריך שוויצרי, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו דלעת ספגטי עם Chard שוויצרי, חמוציות מיובשות & ויניגרט Dijon.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
1
לבשל שאלוט ושום בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים גבעולים chard וצלעות מרכז ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים עלים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 6 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מעבירים צ ' ארד לסיר כבד ומוחקים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1
צלעות טפיחה יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
שמן חום במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צלעות חומות, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר מחבת לתנור לצלות עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך אוגרי בשר 68°, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים צלעות עם מלקחיים למגש, משאירים שומן במחבת, ומכסים את הצלעות בחופשיות בנייר כסף כדי להתחמם.
1
סאוטה שאלוט בשומן שנותר במחבת על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים יין ו deglaze על ידי רותחים מעל חום גבוה, גירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חמוציות, מלאי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות מתחילים להתפוצץ, על 2 דקות. מערבבים בסוכר חום ותימין ומבשלים, ערבוב, עד פירות יער הם קרסו, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד incorporated, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1
בעוד הרוטב הוא בישול, לחמם chard מעל חום מתון, ערבוב. מחלקים בין 4 צלחות העליון עם צלעות, ואז רוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.