צלעות חזיר תפוחים ומילוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר תפוחים ומילוי. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 43 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מילוי פאי תפוחים, צלעות חזיר, תערובת מילוי למעלה תנור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלעות חזיר עם מילוי תפוחים, צלעות חזיר עם מילוי תפוחים, ו צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את המילוי לפי ההוראות.
מורחים עוגה מילוי על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם צלעות ומילוי. כיסוי.
אופים 35 דקות. או עד צלעות נעשים (145F), חשיפת האחרון 5 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור; תן צלעות לעמוד 3 דקות. לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.