צלעות כבש
צלעות טלה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שיני שום, חרדל דיז'ון, כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו צלעות כבש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, לעבד את המלח, רוזמרין, ושום עד שהם טחונים דק ככל האפשר.
מוסיפים את החרדל ואת חומץ בלסמי ואת התהליך במשך 1 דקה.
מניחים את הטלה במחבת צלייה או גיליון עם הצלעות מתעקלות, ומעילים את צמרות תערובת החרדל. אפשר לעמוד במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
צולים את הטלה בדיוק 20 דקות לנדיר או 25 דקות לנדיר בינוני.
הסר מהתנור ולכסות בנייר אלומיניום. אפשר לשבת במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לצלעות בודדות לשרת.