צלעות כבש בגריל עם קארי, תפוח ורוטב צימוקים דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מים, פלפל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל עם קארי, תפוח ורוטב צימוקים, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו צלעות כבש שומשום עם רוטב צימוקים-דבש.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.