קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

צלעות כבש בגריל שום

צלעות כבש בגריל שום
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל שום של פאט, צלעות כבש בגריל עם שום צלוי, ו צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש.

הוראות

1
מניחים צלעות כבש בשקית ניילון כבדה או צלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מערבבים היטב את רוטב הסויה ואת שאר החומרים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
3
יוצקים מעל צלעות. לאטום או לכסות, ולשרות במקרר לפחות 8 שעות.
4
הסר צלעות מן המרינדה, הזמנת המרינדה. להביא מרינדה לרתיחה בסיר קטן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
צלעות גריל, מכוסות במכסה גריל, מעל גחלים בינוניות (300 עד 35
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
8 עד 10 דקות בכל צד או כדי doneness הרצוי, צליעה לעתים קרובות עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה