צלעות כבש בגריל שום
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל שום של פאט, צלעות כבש בגריל עם שום צלוי, ו צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש.
הוראות
מניחים צלעות כבש בשקית ניילון כבדה או צלחת רדודה.
מערבבים היטב את רוטב הסויה ואת שאר החומרים; מערבבים היטב.
יוצקים מעל צלעות. לאטום או לכסות, ולשרות במקרר לפחות 8 שעות.
הסר צלעות מן המרינדה, הזמנת המרינדה. להביא מרינדה לרתיחה בסיר קטן; להפריש.
צלעות גריל, מכוסות במכסה גריל, מעל גחלים בינוניות (300 עד 35
8 עד 10 דקות בכל צד או כדי doneness הרצוי, צליעה לעתים קרובות עם מרינדה.