אם יש לך חומץ יין, שוק כבש, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום בעל גוף מלא אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו צלוי רוזמרין שוק כבש ופירה שום קל, פימנטון צלוי כבש שנקס עם תפוחי אדמה, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204° בנדיבות העונה את שוק הטלה עם מלח ופלפל. בתנור אובלי גדול הולנדי מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן צמחי 1/4 כוס. עבודה בקבוצות, חום את השוקיים מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות בסך הכל, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה למגש.
3
יוצקים את השומן העודף מן המחבת.
4
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר למחבת ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות זהובים ושקופים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את השום והמרוט במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את המחבת מהחום והוסף את היין. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ולהביא את הנוזל לרתיחה, ערבוב לגרד את חתיכות השחמה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את העגבניות, המניה, רוזמרין, קורנית, עלי דפנה ושוק כבש ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהבשר כמעט נופל מהעצם, 1 1/2 עד 2 שעות. באמצעות מלקחיים, להעביר את השוקיים לקערת הגשה גדולה לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.הגדל את טמפרטורת התנור ל 232°. שמן תבנית אפייה או מחבת צלייה. בקערה גדולה, מערבבים יחד את תפוחי האדמה, שמן זית, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. סדר את תפוחי האדמה על המחבת מוכן. צולים, מערבבים והופכים את תפוחי האדמה מדי פעם, עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, 30 עד 35 דקות.בינתיים, להסיר את עלי המפרץ מן הנוזל בישול להשליך. דלג על השומן. באמצעות בלנדר טבילה, מחית עד חלקה. מערבבים בחומץ ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים חלק מהרוטב על השוקיים ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את הרוטב שנותר לסירת תחתית.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את תפוחי האדמה ללוח חיתוך וחותכים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים בקערה גדולה, מוסיפים את שמן הפרמזן ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים לקערת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
13
מגישים את שוק הטלה ומעבירים את תפוחי האדמה והרוטב לצד.