צלעות כבש משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש משמש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך קינמון טחון, פלפל, שום בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות כבש משמש, צלעות כבש משמש, ו צלעות כבש עם רוטב משמש ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים מלח, קינמון ופלפל, ומפזרים על שני הצדדים של כבש.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים כבש למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר מחבת מחום; להוסיף תערובת משמש, הפיכת כבש למעיל.
מניחים 2 צלעות על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב; כפית הנותרים תערובת משמש באופן שווה על צלעות.