צלעות כבש מתפרקות מטוגנות בחרדל ונענע
שוק כבש מתפרק מטובל בחרדל ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 304 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, שאלוט, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטה עם פטרוזיליה-מנטה, צלעות כבש מטוגנות עם תום, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ° F. במחבת צולה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית בחום גבוה עד לעישון. מתבלים את הטלה במלח ופלפל וצורב עד חום מכל הצדדים, כ -8 דקות בסך הכל.
מוסיפים את שאלוט ושום, ומערבבים לתוך השמן עד ריחני, על 15 שניות. מיד מוסיפים את היין, ומרתיחים במשך 1 דקה.
מוסיף את המרק, רוטב ווסטרשייר, וחרדל. מערבבים עם כף עץ, מגרד את כל חתיכות משחימים מהתחתית של המחבת. מכסים את החלק העליון של החומרים עם חצי מנטה טרי, ומכסים את הסיר.
מעבירים לתנור ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם, 2 עד 2 1/2 שעות.
בזהירות להסיר שאנקס עם מלקחיים ולהגדיר על מגש הגשה. רוטב רתיחה על הכיריים עד מופחת על 1 1/2 כוסות. דלג על שומן עם כף גדולה או מצקת. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל. בערך לקצוץ הנותרים מנטה.
מגישים כבש עם רוטב ומפוזר עם מנטה.