צלעות כבש עם לימון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו נענע, שמן זית, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. מתכונים דומים: צלעות כבש עשב לימון, צלעות כבש לימון-אורגנו, ו צלעות כבש עם לימון.
הוראות
מערבבים שאלוט טחון, מנטה קצוצה, אורגנו קצוץ, שום טחון, סוכר, ומלח כף אחת בקערה קטנה. לחץ על 1 כפית מעוגלת תערובת שאלוט-עשב על העין של כל צלע כבש. הפוך צלעות על גבי תבנית אפייה גדולה. לחץ על תערובת שאלו - הרב הנותרים על העין של כל קוצץ. מכסים צלעות כבש עם יריעת ניילון ומכניסים למקרר בין לילה.
להקציף שמן זית, מיץ לימון, קליפת לימון בקערה קטנה עד מעט מעובה מעורבב היטב. מתבלים קלות במלח ובנדיבות עם פלפל שחור טחון טרי. תערובת שמן כפית קלות על צלעות. הפוך צלעות מעל וכפית שנותר תערובת שמן נגמר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). צלעות כבש גריל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מקשטים עם ענפי אורגנו טריים ומגישים.