קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה

צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה
צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, טימין, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: טלה פטרוזיליה קלוי עם מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים, מתלה כבש עם תפוחי אדמה חדשים, בצל וטימין מוקרם, ו צלעות כבש עם ריבת נענע עגבניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן 8 על 11 1/2 אינץ תבנית אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה. במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את העגבניות ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה קטנה, לשלב רוזמרין, טימין, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ואת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים חצי מתערובת העגבניות והבצל בתחתית צלחת האפייה; שכבה חצי מתפוחי האדמה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מפזרים חצי מתערובת הפרמזן על תפוחי האדמה. חזור עם שאריות עגבניות ובצל, תפוחי אדמה ופרמזן. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בינתיים, למחוק את המחבת ולאחר מכן לחמם את הנותרים 1 כף שמן בו על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל על צלעות הטלה. מבשלים עד השחמה, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
הסר את הצלעות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את תבנית האפייה מהתנור והסר את רדיד האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים את צלעות הכבש על תפוחי האדמה ומחזירים את המנה לתנור. מבשלים עד הבשר ותפוחי האדמה נעשים רק, 10 עד 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
המלצת יין: בורדו הוא הבחירה הקלאסית עם צלעות כבש. למרות התפיסות שלנו של בורדו מעוותות לעתים קרובות על ידי יינות cru יקר בפראות, יינות רבים מהאזור הם גם זולים וטעימים. חפש את האפלאציות בורדו Suprieur, בורג, Blaye, ו Fronsac.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)