קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה

צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה
צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, טימין, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: טלה פטרוזיליה קלוי עם מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים, מתלה כבש עם תפוחי אדמה חדשים, בצל וטימין מוקרם, ו צלעות כבש עם ריבת נענע עגבניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן 8 על 11 1/2 אינץ תבנית אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה. במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את העגבניות ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
בקערה קטנה, לשלב רוזמרין, טימין, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ואת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מורחים חצי מתערובת העגבניות והבצל בתחתית צלחת האפייה; שכבה חצי מתפוחי האדמה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מפזרים חצי מתערובת הפרמזן על תפוחי האדמה. חזור עם שאריות עגבניות ובצל, תפוחי אדמה ופרמזן. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בינתיים, למחוק את המחבת ולאחר מכן לחמם את הנותרים 1 כף שמן בו על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל על צלעות הטלה. מבשלים עד השחמה, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
הסר את הצלעות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
הסר את תבנית האפייה מהתנור והסר את רדיד האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מניחים את צלעות הכבש על תפוחי האדמה ומחזירים את המנה לתנור. מבשלים עד הבשר ותפוחי האדמה נעשים רק, 10 עד 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
המלצת יין: בורדו הוא הבחירה הקלאסית עם צלעות כבש. למרות התפיסות שלנו של בורדו מעוותות לעתים קרובות על ידי יינות cru יקר בפראות, יינות רבים מהאזור הם גם זולים וטעימים. חפש את האפלאציות בורדו Suprieur, בורג, Blaye, ו Fronsac.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)