צלעות כבש עם פלפל אדום וסלסה נענע
אם יש לך בערך 30 דקות כדי לבלות במטבח, צלעות כבש עם פלפל אדום וסלסה מנטה יכול להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 646 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מנטה, שן שום, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צלעות כבש עם רוטב מנטה-פלפל, צלעות כבש בגריל עם סלסה אננס נענע, ו צלעות כבש לימון-אורגנו עם מלפפון-סלסה מנטה.
הוראות
מתבלים את הצלעות עם מלח ופלפל. לעשות חריץ בין העצם והבשר בכל קוצצים, ולאחר מכן לדחוף רסיס של שום sprig קטן של רוזמרין לכל אחד.
לסלסה, לשים את הפלפלים במסוק מיני או מעבד מזון עם שום, צ ' ילי, מנטה ולימון. בליץ עד קצוץ דק, אבל לא טהור.
להוסיף שמן בליץ בקצרה לערבב. עצה לתוך קערה ולהשאיר בטמפרטורת החדר עד תקופת מאסר.
גריל או ברביקיו את הצלעות במשך 5-7 דקות בכל צד עד חום, ולאחר מכן לשרת על מגש עם סלסה (מערבבים לפני ההגשה).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.