קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי מנטה

צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי מנטה
צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי נענע יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1030 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח אמריקה הלטינית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות כבש, חומץ יין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל וצ'ימיצ' ורי נענע, צלעות כבש צלויות עם צ'ימיצ' ורי מנטה, ו צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי בטעם מנטה כוסברה.

הוראות

1
Sprinkle lamb chops with salt, let sit at room temp: 
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
Remove chops from refrigerator and sprinkle on all sides with Kosher salt.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3
Let sit at room temperature for a half hour (for small chops) to an hour (for large chops) to come to room temp.
4
Make the mint chimichurri sauce: Either in a food processor or by hand, finely chop the garlic, mint and parsley.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
Place in a bowl and stir in the wine vinegar, salt, and red pepper flakes. Stir in the olive oil.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ ייןחומץ יין
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
Heat olive oil in a large cast iron pan on medium high heat.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
Sprinkle the black pepper on both meaty sides of the chops.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3
When the pan is hot, place the chops meat-side down in the pan. Leave space between the chops, do not crowd the pan.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
Do not move the chops, just let them brown, about 2 to 4 minutes on each side, depending on the heat of your pan and the size of the chops. Once browned on one side, turn them over and brown the other side. Quickly sear the fatty and bone edges of the chops.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
Lower the heat to finish cooking: Once all of the sides have browned, lower the heat and continue to cook until the lamb chops are done to your liking.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
6
Lamb is best rare (vivid pink on the inside), never more cooked than medium rare.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
The easiest way to test for the doneness of the chops is to press on them with your finger (see the finger test to check doneness of meat). You can also use an instant read meat thermometer.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
Remove the meat from the pan at 120° to 52° for rare, and 130° to135 for medium rare. Some of the chops may cook faster than others, so check them as they cook, and pull them off the pan when ready.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
Cover with foil and let rest: 
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
Place the chops on a plate and cover with foil.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
Let rest for 10 minutes before serving.
12
Serve drizzled with mint chimichurri sauce.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)