צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי נענע יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1030 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח אמריקה הלטינית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות כבש, חומץ יין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל וצ'ימיצ' ורי נענע, צלעות כבש צלויות עם צ'ימיצ' ורי מנטה, ו צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי בטעם מנטה כוסברה.
הוראות
1
Sprinkle lamb chops with salt, let sit at room temp:
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
Remove chops from refrigerator and sprinkle on all sides with Kosher salt.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3
Let sit at room temperature for a half hour (for small chops) to an hour (for large chops) to come to room temp.
4
Make the mint chimichurri sauce: Either in a food processor or by hand, finely chop the garlic, mint and parsley.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
Place in a bowl and stir in the wine vinegar, salt, and red pepper flakes. Stir in the olive oil.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ יין
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
Heat olive oil in a large cast iron pan on medium high heat.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
Sprinkle the black pepper on both meaty sides of the chops.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3
When the pan is hot, place the chops meat-side down in the pan. Leave space between the chops, do not crowd the pan.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Do not move the chops, just let them brown, about 2 to 4 minutes on each side, depending on the heat of your pan and the size of the chops. Once browned on one side, turn them over and brown the other side. Quickly sear the fatty and bone edges of the chops.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
Lower the heat to finish cooking: Once all of the sides have browned, lower the heat and continue to cook until the lamb chops are done to your liking.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים
6
Lamb is best rare (vivid pink on the inside), never more cooked than medium rare.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
7
The easiest way to test for the doneness of the chops is to press on them with your finger (see the finger test to check doneness of meat). You can also use an instant read meat thermometer.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
8
Remove the meat from the pan at 120° to 52° for rare, and 130° to135 for medium rare. Some of the chops may cook faster than others, so check them as they cook, and pull them off the pan when ready.