צלעות כבש עם רוטב מנטה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עם רוטב מנטה דובדבן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 640 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, מים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כבש עם רוטב בלסמי דובדבנים ונענע, צלעות כבש עם רוטב מנטה, ו צלעות כבש עם רוטב מנטה-תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף צלעות כבש מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את צלעות הכבש בשקית פלסטיק גדולה resealable ולהוסיף שמן זית, רוזמרין, ושום.
הסר את צלעות הכבש משקית הפלסטיק ואת העונה עם מלח ופלפל.
מניחים את צלעות הכבש על הגריל בזווית של 45 מעלות כדי לקבוע סימני גריל נחמדים. לאחר הטמפרטורה הפנימית הגיעה 135 עד 140 מעלות, להסיר את צלעות הטלה מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
כפית את רוטב דובדבן מנטה על הבשר ומגישים עם פירה ושעועית, אם תרצה בכך.
מקשטים כל צלחת עם ענף של מנטה.
מניחים דובדבנים, יין, נענע נובעת במחבת גדולה ולהביא לרתיחה; לבשל עד מופחת על ידי 2/3 ולאחר מכן להסיר גבעולים.
להקציף מנטה קצוצה וסוכר. בקערה קטנה, מערבבים יחד מים וקורנפלור כדי ליצור תרחיף, ולאחר מכן מוסיפים לרוטב הדובדבן. מבשלים את הרוטב עד שהוא מצפה את הגב של כף עץ.