קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

צלעות כבש עם רוטב מנטה דובדבן

צלעות כבש עם רוטב מנטה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עם רוטב מנטה דובדבן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 640 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, מים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כבש עם רוטב בלסמי דובדבנים ונענע, צלעות כבש עם רוטב מנטה, ו צלעות כבש עם רוטב מנטה-תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף צלעות כבש מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מניחים את צלעות הכבש בשקית פלסטיק גדולה resealable ולהוסיף שמן זית, רוזמרין, ושום.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
תן להשרות לילה במקרר.
4
תחמם את הגריל שלך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר את צלעות הכבש משקית הפלסטיק ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6
מניחים את צלעות הכבש על הגריל בזווית של 45 מעלות כדי לקבוע סימני גריל נחמדים. לאחר הטמפרטורה הפנימית הגיעה 135 עד 140 מעלות, להסיר את צלעות הטלה מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
כפית את רוטב דובדבן מנטה על הבשר ומגישים עם פירה ושעועית, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מקשטים כל צלחת עם ענף של מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מניחים דובדבנים, יין, נענע נובעת במחבת גדולה ולהביא לרתיחה; לבשל עד מופחת על ידי 2/3 ולאחר מכן להסיר גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להקציף מנטה קצוצה וסוכר. בקערה קטנה, מערבבים יחד מים וקורנפלור כדי ליצור תרחיף, ולאחר מכן מוסיפים לרוטב הדובדבן. מבשלים את הרוטב עד שהוא מצפה את הגב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o