צלעות כבש צלויות איטיות
צלעות כבש צלויות איטיות לוקחות בערך 3 שעות ו-38 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 338 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, חרדל דיז'ון, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: צלעות טלה צלויות איטיות, עשבי תיבול קלויים איטיים ושוק כבש בשום, ו צלעות כבש איטיות.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון מיני.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן; תהליך עד הקרקע דק.
מפזרים כבש באופן שווה עם מלח ופלפל; מעיל עם תערובת עשב.
מניחים כבש בשכבה אחת במחבת גדולה אטומה; צלי ב 450 במשך 30 דקות, הופך לאחר 20 דקות.
להפחית את החום ל 225 (לא להסיר כבש).
אופים נוסף 2 1/2 שעות או עד כבש רך.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה זכוכית 2 כוס או קערה.
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים 1/2 כוס טפטוף לתוך קערה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. להחזיר את הטפטוף והיין כדי פאן על חום בינוני; להביא לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 8 דקות).
הסר 2 כפות תערובת יין מחבת; מערבבים בקמח. להחזיר את תערובת הקמח למחבת; לבשל במשך 2 דקות או עד עבה מעט.
מערבבים חרדל 1 1/2 כפיות שמן בקערה קטנה; מברשת באופן שווה על כבש.
מניחים פטריות במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מערבבים פטריות טחון ופנקו בצלחת רדודה. לזרוק תערובת panko עם הנותרים 2 כפות שמן. לחץ על תערובת panko באופן שווה על כבש.
מניחים כבש על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. Broil 4 דקות או עד חום זהוב, פונה לאחר 2 דקות.