צלעות כבש מטוגנות סויה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לך שמפניה חומץ, שאלוט, אגסים אסיאתיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים תנור הולנדי גדול על חום גבוה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הוסף מספיק שמן כדי מעיל בנדיבות את החלק התחתון של המחבת וחום עד כמעט עישון. בזהירות להחליק את שנקי הטלה בשכבה אחת. אל תצטופפו במחבת; מבשלים בקבוצות במידת הצורך. מבשלים עד חום זהוב בצד אחד, על 4 דקות. הפעל בצד אחר ולהמשיך לבשל ולהפוך באופן שווה חום כל הצדדים ואת הדף, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את כל השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, לחמם מחבת sauté גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף מספיק שמן כדי מעיל בנדיבות את החלק התחתון של המחבת וחום עד מנצנץ. מערבבים את הבצל, שאלוט ושום. מתבלים בקמצוץ מלח. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ומכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את תערובת הבצל למחבת עם הטלה, יחד עם אגסים, בצל ירוק, עשב לימון, זנגביל, צ ' ילה, אניס, יין, חומץ, רוטב סויה ודבש.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לימון, גרידה טרייה מגוררת
1 כוס שום קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופ
אפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הטלה על ידי ½ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובה
9
מכסים ומביאים לרתיחה.
10
מעבירים לתנור ומלבשים עד שהבשר רך לחלוטין ונופל מהעצם, כ-3 וחצי שעות. לחשוף בזהירות להעביר את שנקי הטלה לצלחת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח על חום גבוה עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
להחזיר את השוקיים לתנור ההולנדי, צד הבשר למטה, ויוצקים את הנוזל מופחת עליהם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
13
מעבירים לתנור ומבשלים, מתבלים כל 5 דקות, עד לכה עם זיגוג מהגוני, על 15 דקות. עדיין אמור להיות רוטב סירופ במחבת.