צלעות, כרוב כבוש וכופתאות
צלעות, כרוב כבוש וכופתאות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, סוכר חום, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בזרעי הקימל תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סקונס קימל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה נהדר. נסו תבשיל נקניק וכרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז, חזה בקר מעושן עם כרוב כבוש וכופתאות, ו כרוב כבוש וצלעות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים צלעות ב-3 קילו. תבנית אפייה. בקערה שלבו כרוב כבוש, מים, סוכר חום וזרעי קימל; כף מעל צלעות. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 2 שעות. בקערה קטנה שלבו קמח, אבקת אפייה ומלח. מקציפים ביצה וחלב; מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים בעזרת מזלג רק עד לאיחוד. זרוק על ידי כפות על תערובת כרוב כבוש חם. מכסים ומחזירים לתנור למשך 20 דקות. אם רוצים, מקשטים בפטרוזיליה ו / או פפריקה.