צלעות ממולאות בשוויץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות ממולאות בשוויץ. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.08 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל מקף, פירורי לחם, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פטריות-צלעות טלה שוויצריות, בייקון-צלעות חזיר שוויצריות, ו צלעות חזיר צלויות במחבת עם חמוציות ומנגולד שוויצרי אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את הגבינה, הפטריות והפטרוזיליה.
חותכים כיס בכל צלע חזיר על ידי חיתוך כמעט עד העצם. ממלאים צלעות בתערובת גבינה; מאובטח בעזרת קיסמים.
בקערה רדודה, מכים את הביצה. בקערה רדודה אחרת, שלבו פירורי לחם ופלפל. טובלים צלעות בביצה, ואז מצפים בפירורים.
במחבת גדולה צלעות חומות בשמן משני הצדדים.
מוסיפים מים. מכסים ומבשלים במשך 35-40 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
הסר צלעות ושמור על חום; השלך קיסמים.
מערבבים קמח ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי מחבת. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. כף מעל צלעות חזיר.