קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צלעות ממש דביקות

צלעות ממש דביקות
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם דבש, צלעות חזיר, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), הצלעות הדביקות של מו, ו צלוי צלעות דביקות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפסאטה, שום, רוטב סויה, דבש ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פאסאטהפאסאטה
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את צלעות החזיר לקערה ומערבבים היטב את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להניח את הצלעות ואת כל הרוטב לתוך פח גדול, רדוד צלייה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר רדיד ממגש ואופים את הצלעות במשך 45-60 דקות נוספות, הופך אותם כמה פעמים, עד דביק וכמעט כל הרוטב נעלם. כדי לעשות קדימה, לבשל או חצי לבשל את הצלעות בלילה שלפני ולשמור במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®