צלעות ממש דביקות
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם דבש, צלעות חזיר, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), הצלעות הדביקות של מו, ו צלוי צלעות דביקות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפסאטה, שום, רוטב סויה, דבש ורוטב ווסטרשייר.
מוסיפים את צלעות החזיר לקערה ומערבבים היטב את המעיל באופן שווה.
להניח את הצלעות ואת כל הרוטב לתוך פח גדול, רדוד צלייה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35 דקות.
הסר רדיד ממגש ואופים את הצלעות במשך 45-60 דקות נוספות, הופך אותם כמה פעמים, עד דביק וכמעט כל הרוטב נעלם. כדי לעשות קדימה, לבשל או חצי לבשל את הצלעות בלילה שלפני ולשמור במקרר עד הצורך.