קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צלעות מנגל בתנור

צלעות מנגל בתנור
ניתן להכין את צלעות המנגל בתנור בתוך כ 3 שעות ו 30 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 772 קלוריות. 689 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מכלמתכונים דורש סוכר חום, חומץ, קטשופ ומים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. הציון הזה די טוב. צלעות מנגל בתנור, צלעות מנגל אפויות בתנור, ו צלעות מנגל אפויות בתנור דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה שלבו בצל, קטשופ, מים, מלח, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סוכר חום וחרדל. פיצול צלעות במרכז בין העצמות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
חומץחומץ
בצלבצל
מיםמים
צלעותצלעות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים מחבת גדולה משומנת קלות על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים צלעות וצורבים עד להשחמה. ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת במספר קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
5
מניחים צלעות בשכבה אחת בשתי תבניות אפייה או תבשילי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
יוצקים מחצית מהרוטב על הצלעות, שומרים את שארית.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
7
אופים צלעות בתנור שחומם מראש למשך 3 שעות. הופכים ומבשלים בשר כל עשרים דקות עם הרוטב שנותר, תוך שימוש בכל הרוטב בשעתיים. ממשיכים להפוך ולצלול צלעות בעזרת רוטב בתבנית במהלך השעה האחרונה של האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות ברביקיו עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.