צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו האקלברי
המתכון מעושן צלעות עם רוטב ברביקיו האקלברי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 9 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ברביקיו האקלברי, חזיר spareribs st, לשפשף קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה, צלעות מעושנות עם רוטב סחבה מג'ורג'יה, ו צלעות בקר עם רוטב פפריקה כתום מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בצד הכחוש של הצלעות, לשחרר קצה קרום עם סכין שולחן. משוך את הממברנה, באמצעות מגבת.
חותכים מדפים לשניים. למרוח בכל רחבי עם לשפשף. צינה אטום לפחות 4 שעות או לילה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לשעה האחרונה.
בינתיים, להשרות 2 כוסות שבבי אפלווד במים 30 דקות. Scrunch 6 גיליונות (1 1/2 רגל. ארוך) של רדיד לתוך יומני 9 ב. ארוך. עבור גז, להגדיר מחבת טפטוף על מבער מרכזי( אזור החום העקיף), למלא אותו באמצע הדרך עם מים חמים מאוד, ולאחר מכן לחמם את המבערים האחרים נמוך (275-300). עבור פחם, להצית 50 בריחים בארובה. בנק באופן שווה משני צדי הבעירה, משאיר אזור מפונה במרכז למחבת טפטוף; למלא מחבת באמצע הדרך עם מים חמים מאוד.
תן לגחלים להישרף עד נמוך.
הוסף 5 בריחים לכל תלולית של גחלים כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית על מכסה.
מניחים מדפים זקופים מעל מחבת טפטוף הפונה זה לזה וגזרי נייר טריז לתוך צמרות של מדפים (בין עצמות) כדי לגשר עליהם ולהחזיק אותם במקום. עבור גז, לנקז חצי שבבי העץ ולשים בתיבה מעשן, אם גריל יש אחד; או שבבי חותם בנייר כסף, לתקוע חורים רבע בגודל על כל זה, ולהגדיר על חום ישיר (בנייר כסף, שבבי עשוי לקחת זמן כדי להתחיל לעשן). עבור פחם, לנקז חצי שבבי העץ ומפזרים באופן שווה על גחלים.
צלעות גריל, מכוסה, 1 שעה.
מסננים את שבבי העץ הנותרים ולהוסיף כמו קודם. מבשלים עד הבשר הוא רך כאשר פירסינג מתכווץ 1/2 ב. מקצות עצם, 2 עד 3 שעות.
יוצקים 1 רוטב כוס לתוך קערה.
הסר רדיד מצלעות ולהגדיר צלעות שטוחות, צד גרמי למעלה, על חום עקיף.
מברשת עם רוטב 1/2 כוס. מבשלים עד רוטב קובע, 5 דקות. הפעל, מברשת שוב, ומבשלים 3 דקות יותר.
תן לצלעות לשבת על לוח, משובצות בנייר כסף, 10 דקות.
מגישים עם רוטב שנותר. צ ' יל תוספת רוטב 1 שבוע, או להקפיא.
בצד הכחוש, לקצץ דש של בשר ממרכז, סומק עם עצמות.
מתלה לחתוך לאורכו בין קטע צלעות רחב ו chewy, קצוות צלעות צרות. שמור קישוטים למרק.