קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

צלעות מתוקות ודביקות

צלעות מתוקות ודביקות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות מתוק ודביק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם רוטב חמוציות, מיץ ליים, רוטב צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: צלעות מתוקות ודביקות, צלעות דביקות ומתוקות, ו צלעות חזיר דביקות ומתוקות.

הוראות

1
מניחים את כל החומרים לתוך שקית מקפיא גדולה ומערבבים היטב. לאטום את התיק ולמקם אותו על צלחת כך שהוא יכול לשכב שטוח.
2
להעביר את התיק למקרר ולהשאיר לילה כדי להשרות.
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
מוציאים את הצלעות מהמקרר ומעבירים אותן משקית המקפיא לפח צלייה ומכסים אותן ברפיון בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מעבירים את פח הקלייה לתנור. מבשלים את הצלעות בתנור במשך 1 שעה, הופכים אותם לאחר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C) ולהסיר את נייר הכסף מהפח קלייה. מבשלים עוד 15 עד 30 דקות, או עד הצלעות דביקות ומבושלות דרך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
כדי לשרת, מניחים את הצלעות על צלחת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)