צלעות מתוקות-חמוצות
צלעות מתוקות-חמוצות יכולות להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. מנה אחת מכילה 1065 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.39 למנה , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, קמח, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגה מתוקה של קן הפסחא עם שמנת חמוצה-רויאל ציפוי ופיסטוקים , מטבל חציל חמוץ מתוק של לה נונה , ושרימפס חמוץ מתוק וחריף במיוחד .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח והמלח.
מוסיפים צלעות חזיר, אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה משחימים צלעות בשמן משני הצדדים.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. למעלה עם אננס ופלפל ירוק; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מערבבים את הסוכר, עמילן התירס, המרק, החומץ, הקטשופ והמים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.