צלעות עגל בסגנון אומברי
צלעות עגל בסגנון אומבריה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 730 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו צלעות עגל ארטישוק, צלעות עגל Pizzaiolo, ו צלעות עגל מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבזיליקום, שמן, מנטה, אזובית, חומץ, רסק אנשובי, רוזמרין, מלח, פלפל, שום, מיץ לימון ובצל בקערה של מעבד מזון. להתמזג עד מסורבל.
תן לתערובת לעמוד במשך 20 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את הצלעות עם מלח ופלפל. מבשלים עד בינוני נדיר, 10 עד 12 דקות, הופך את הצלעות מעל באמצע זמן הבישול.
כפית את הרוטב על החלק העליון של הצלעות ומגישים.