צלעות עגל עם גרגירי פלפל מעורבים על עדשים עם ברוקולי עם שום וגבינת פקורינו רומאנו
צלעות עגל עם פלפל מעורב על עדשים עם ברוקולי עם שום גבינת פקורינו רומאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 84 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1271 קלוריות. אם יש לך גרגרי פלפל הקרקע גס, גזר, ברוקולי rabe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חרדל ירוק ובצלוי שום פסטו עם פקורינו-גבינת רומנו, פיורה עם ברוקולי רב, עוף, גבינת פקורינו, ו פנה עם ברוקולי רבה, אגוזי מלך, פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהניח בצד. מבשלים את הבצל והגזר בשומן שניתנו עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בייקון
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים 3 כוסות מים ויין ומביאים לרתיחה. מערבבים את העדשים, עלה דפנה ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את המחבת חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד העדשים מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
עדשים
טימין
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף מים נוספים יש צורך. להשליך עלה דפנה ומערבבים את הבייקון והפטרוזיליה השמורים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
פטרוזיליה
בייקון
מים
7
עבור רב ברוקולי עם שום גבינת פקורינו רומנו: לבשל ברוקולי rabe בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
ברוקולי רבה
שום
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
ניקוז והלם במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
9
לנקז שוב יבש לטפוח.
10
מחממים שמן זית במחבת בינונית גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
12
מוסיפים ברוקולי rabe ו לטגן עד מחומם דרך, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברוקולי רבה
13
הסר מהחום ומפזרים 4 כפות של הגבינה מעל לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
14
מעבירים למגש ומפזרים את 2 כפות הגבינה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
1
מברשת צלעות עגל בצד 1 עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ובדל בתערובת הגרגרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
צלעות עגל
שמן זית
מלח
2
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את הצד פלפל העגל למטה עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני להפוך את הצלעות מעל ולהמשיך לבשל 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עגל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר עגל מחבת. להגדיל את החום גבוה, להוסיף שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים יין ומפחיתים עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
יין
5
מוסיפים מלאי ומבשלים עד מופחת בחצי. מערבולת בחמאה ורוזמרין ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.