קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צלעות עגל עם גרגירי פלפל מעורבים על עדשים עם ברוקולי עם שום וגבינת פקורינו רומאנו

צלעות עגל עם גרגירי פלפל מעורבים על עדשים עם ברוקולי עם שום וגבינת פקורינו רומאנו
צלעות עגל עם פלפל מעורב על עדשים עם ברוקולי עם שום גבינת פקורינו רומאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 84 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1271 קלוריות. אם יש לך גרגרי פלפל הקרקע גס, גזר, ברוקולי rabe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חרדל ירוק ובצלוי שום פסטו עם פקורינו-גבינת רומנו, פיורה עם ברוקולי רב, עוף, גבינת פקורינו, ו פנה עם ברוקולי רבה, אגוזי מלך, פקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהניח בצד. מבשלים את הבצל והגזר בשומן שניתנו עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוסיפים 3 כוסות מים ויין ומביאים לרתיחה. מערבבים את העדשים, עלה דפנה ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את המחבת חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד העדשים מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
עדשיםעדשים
טימיןטימין
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף מים נוספים יש צורך. להשליך עלה דפנה ומערבבים את הבייקון והפטרוזיליה השמורים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
מיםמים
7
עבור רב ברוקולי עם שום גבינת פקורינו רומנו: לבשל ברוקולי rabe בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
ברוקולי רבהברוקולי רבה
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
ניקוז והלם במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
לנקז שוב יבש לטפוח.
10
מחממים שמן זית במחבת בינונית גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
12
מוסיפים ברוקולי rabe ו לטגן עד מחומם דרך, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברוקולי רבהברוקולי רבה
13
הסר מהחום ומפזרים 4 כפות של הגבינה מעל לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
14
מעבירים למגש ומפזרים את 2 כפות הגבינה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
1
מברשת צלעות עגל בצד 1 עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ובדל בתערובת הגרגרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
צלעות עגלצלעות עגל
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
2
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את הצד פלפל העגל למטה עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני להפוך את הצלעות מעל ולהמשיך לבשל 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עגלעגל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר עגל מחבת. להגדיל את החום גבוה, להוסיף שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים יין ומפחיתים עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
מוסיפים מלאי ומבשלים עד מופחת בחצי. מערבולת בחמאה ורוזמרין ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
מלאימלאי
6
מניחים עגל על עדשים ורוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רוטברוטב
עגלעגל

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביות קטנותבייקון, חתוך לקוביות קטנות1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ברוקולי ראבה, גבעולים קשים קלופיםברוקולי ראבה, גבעולים קשים קלופים1גדולגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק5ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעדשים, שטף והרים מעלעדשים, שטף והרים מעל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פקורינו רומנו מגוררת טריגבינת פקורינו רומנו מגוררת טרי1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 אינץ ' צלעות עגל עבות כל)3/4 אינץ ' צלעות עגל עבות כל)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3(חוֹרֶף)גרגרי פלפל מעורבים קרקע גס (אדום, ורוד, ירוק, שחור)גרגרי פלפל מעורבים קרקע גס (אדום, ורוד, ירוק, שחור)