קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

צלעות עז או כבש, בסגנון דונג-ביי

צלעות עז או כבש, בסגנון דונג-ביי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אניס כוכב, כבש, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, עיזים Birria (תבשיל עיזים בסגנון חליסקו), ו צלעות כבש אסייתיות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלעות במחבת סאוט או מחבת צלייה. אם בישול על תנור, להוסיף יין ומספיק מים בקושי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים בצל ומלח. מכסים את המחבת עם מכסה או רדיד אלומיניום, מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 2 שעות. אם משתמשים בתנור, התאימו את מתלה התנור למרכז וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים מתלה של צלעות במחבת צלייה ומוסיפים יין ומפזרים בצל מסביב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הוסף מים כדי לכסות 3/4 של הדרך. מחבת כיסוי, עם מכסה או רדיד אלומיניום, להביא לרתיחה על הכיריים, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים עד למכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
Meanwhil, מחממים מחבת מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את זרעי הכמון, אניס כוכב, וציפורן במחבת וטוסט עד ריחני, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום ולתת מגניב. טוחנים במכתש ועלי או מטחנת תבלינים עד זרעי כמון שבורים אבל לא אבקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
אם משתמשים בפלפלים צ ' ילי: להחזיר את המחבת לחום בינוני. טוסט פלפלים צ ' ילי יבשים רק עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום ולתת מגניב. לטחון מרגמה ועלי או לעבד במטחנת תבלינים עד הקרקע בערך.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
10
מערבבים עם תערובת זרעי כמון.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
11
כאשר הצלעות רכות, להסיר מן החום, להעביר מגבת נייר כדי להסיר עודף מים, ולתת מגניב מעט. יבש בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מחממים שמן או חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הצלעות וחום בצד אחד עד חום זהוב ופריך, כ 5 דקות. הפוך וחום בצד השני. כאשר הצלעות נעשות בראונינג, להסיר על מגש לטפוח שמן שיורית עם מגבת נייר. מיד מפזרים תערובת תבלינים על הצלעות החמות, לטפוח את התערובת למטה כך שהוא נדבק על פני השטח של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
14
מגישים באופן מיידי.