צלעות עז או כבש, בסגנון דונג-ביי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אניס כוכב, כבש, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, עיזים Birria (תבשיל עיזים בסגנון חליסקו), ו צלעות כבש אסייתיות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות במחבת סאוט או מחבת צלייה. אם בישול על תנור, להוסיף יין ומספיק מים בקושי לכסות.
מוסיפים בצל ומלח. מכסים את המחבת עם מכסה או רדיד אלומיניום, מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 2 שעות. אם משתמשים בתנור, התאימו את מתלה התנור למרכז וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
מניחים מתלה של צלעות במחבת צלייה ומוסיפים יין ומפזרים בצל מסביב.
הוסף מים כדי לכסות 3/4 של הדרך. מחבת כיסוי, עם מכסה או רדיד אלומיניום, להביא לרתיחה על הכיריים, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים עד למכרז, על 2 שעות.
Meanwhil, מחממים מחבת מעל חום בינוני עד חם.
מניחים את זרעי הכמון, אניס כוכב, וציפורן במחבת וטוסט עד ריחני, על 20 שניות.
הסר מהחום ולתת מגניב. טוחנים במכתש ועלי או מטחנת תבלינים עד זרעי כמון שבורים אבל לא אבקה.
אם משתמשים בפלפלים צ ' ילי: להחזיר את המחבת לחום בינוני. טוסט פלפלים צ ' ילי יבשים רק עד ריחני, על 30 שניות.
הסר מהחום ולתת מגניב. לטחון מרגמה ועלי או לעבד במטחנת תבלינים עד הקרקע בערך.
מערבבים עם תערובת זרעי כמון.
כאשר הצלעות רכות, להסיר מן החום, להעביר מגבת נייר כדי להסיר עודף מים, ולתת מגניב מעט. יבש בזהירות.
מחממים שמן או חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הצלעות וחום בצד אחד עד חום זהוב ופריך, כ 5 דקות. הפוך וחום בצד השני. כאשר הצלעות נעשות בראונינג, להסיר על מגש לטפוח שמן שיורית עם מגבת נייר. מיד מפזרים תערובת תבלינים על הצלעות החמות, לטפוח את התערובת למטה כך שהוא נדבק על פני השטח של הבשר.