קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

צלעות עז או כבש, בסגנון דונג-ביי

צלעות עז או כבש, בסגנון דונג-ביי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אניס כוכב, כבש, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, עיזים Birria (תבשיל עיזים בסגנון חליסקו), ו צלעות כבש אסייתיות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלעות במחבת סאוט או מחבת צלייה. אם בישול על תנור, להוסיף יין ומספיק מים בקושי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים בצל ומלח. מכסים את המחבת עם מכסה או רדיד אלומיניום, מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 2 שעות. אם משתמשים בתנור, התאימו את מתלה התנור למרכז וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים מתלה של צלעות במחבת צלייה ומוסיפים יין ומפזרים בצל מסביב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הוסף מים כדי לכסות 3/4 של הדרך. מחבת כיסוי, עם מכסה או רדיד אלומיניום, להביא לרתיחה על הכיריים, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים עד למכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
Meanwhil, מחממים מחבת מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את זרעי הכמון, אניס כוכב, וציפורן במחבת וטוסט עד ריחני, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום ולתת מגניב. טוחנים במכתש ועלי או מטחנת תבלינים עד זרעי כמון שבורים אבל לא אבקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
אם משתמשים בפלפלים צ ' ילי: להחזיר את המחבת לחום בינוני. טוסט פלפלים צ ' ילי יבשים רק עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום ולתת מגניב. לטחון מרגמה ועלי או לעבד במטחנת תבלינים עד הקרקע בערך.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
10
מערבבים עם תערובת זרעי כמון.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
11
כאשר הצלעות רכות, להסיר מן החום, להעביר מגבת נייר כדי להסיר עודף מים, ולתת מגניב מעט. יבש בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מחממים שמן או חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הצלעות וחום בצד אחד עד חום זהוב ופריך, כ 5 דקות. הפוך וחום בצד השני. כאשר הצלעות נעשות בראונינג, להסיר על מגש לטפוח שמן שיורית עם מגבת נייר. מיד מפזרים תערובת תבלינים על הצלעות החמות, לטפוח את התערובת למטה כך שהוא נדבק על פני השטח של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
מגישים באופן מיידי.