צלעות עם סלסת תירס
צלעות עם סלסת תירס הוא מתכון מקסיקני ל-6 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, נטול גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 2981 קלוריות , 494 גרם חלבון ו -93 גרם שומן למנה. תמורת 24.88 דולר למנה , מתכון זה מכסה 60% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש צלעות חזיר, שמן קנולן, אבקת צ'ילי וכוסברה. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית יקרה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: צלעות חזיר צרובות עם סלסת מנגו , המבורגרים שעועית שחורה וירקות עם סלסת תירס , וסלסת תירס ופלפל צרובים .
הוראות
שפשפו אבקת צ'ילי על שני צידי צלעות החזיר. כסו וקיררו למשך 20 דקות.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מטגנים את הצלעות בשמן; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, התירס והזיתים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 12-16 דקות או עד שהבשר רך והנוזלים צלולים.
מוציאים את הצלעות ושומרים אותן חמות. מערבבים כוסברה לתוך תערובת התירס; מגישים עם הצלעות.