צלעות צלויות עם ירקות מחבת קיאנטי וזיגוג בלסמי
צלוי צלעות עם ירקות מחבת קיאנטי וזיגוג בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בשר צלוי צלוי, תפוחי אדמה אדומים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירקות קלויים עם זיגוג בלסמי, ירקות שורש קלוי עם זיגוג בלסמי, ו צלי חזיר ממולא עם זיגוג בלסמי פטל.
הוראות
מערבבים חומץ, יין וסוכר בסיר גדול כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים עד סירופ מופחת 3/4 כוס, על 25 דקות.
הסר מהחום. (זיגוג בלסמי יכול להתבצע 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מיקום 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 163°. לזרוק תפוחי אדמה, גזר, ובצל עם שמן בקערה גדולה למעיל. מפזרים ירקות על תבנית אפייה גדולה.
מניחים על המדף התחתון וצולים 35 דקות, ערבוב מדי פעם.
הגדר בשר על מתלה להגדיר במחבת צלייה.
מניחים על מתלה מרכז צלי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 125 ° F; להמשיך צלייה ירקות עד מכרז, על 1 שעה 40 דקות.
העברת בשר ללוח חיתוך; אוהל עם נייר כסף.
מערבבים פטרוזיליה לירקות.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחלקים פרוסות בשר וירקות בין 8 צלחות.
טפטוף קל עם זיגוג בלסמי ומגישים.