קוריאני מתוק ומלוח צלוי צלעות קצרות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותרימו בצל ירוק, שיני שום, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות צלויות קוריאניות מתוקות ומלוחות, צלעות קצרות ברביקיו קוריאני (גל-Bi), ו צלעות קצרות ברביקיו קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר, מחית את הבצל, בצל ירוק, שום, רוטב סויה, מיץ תפוזים, מירין, שמן שומשום, סוכר ושומשום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את המרינדה לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות ופונים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
4
מחממים את התנור כדי להדליק גריל או מחממים מחבת גריל ומברישים בשמן צמחי. עבודה בקבוצות, גריל הצלעות הקצרות על חום גבוה, מפנה פעם אחת, עד להשחמה יפה חרוך כתמים, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור בזמן שאתם צולים את הצלעות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולבים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מגישים את הצלעות עם אורז, סלט מקרוני וקימצ ' י.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
קמחי
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.