קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

צלעות קצרות בסגנון קוריאני בגריל עם ג'ינג'ר, צ' ילי, וקימצ'י מהיר

צלעות קצרות בסגנון קוריאני בגריל עם ג'ינג'ר, צ' ילי, וקימצ'י מהיר
צלעות קצרות בסגנון קוריאני בגריל עם ג'ינג'ר, צ' ילי, וקימצ'י מהיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 890 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 2 שעות. אם יש לך רוטב סויה, פלפלים צ'ילה, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו צלעות קצרות בסגנון קוריאני בגריל, צלעות בקר קצרות בסגנון קוריאני בגריל, ו צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את kimchee: בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, חומץ אורז, זנגביל, שום, פלפלים צ ' ילה, וסוכר להקציף יחד היטב. בקערה בינונית, לזרוק את הכרוב, מלפפון, פלפל אדום, גזר יחד.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים מספיק רוטב כדי להרטיב את הירקות ומערבבים היטב; מקררים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הצלעות הקצרות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה בקערה קטנה ושופכים את התערובת על הצלעות הקצרות. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
5
בינתיים, להדליק אש בגריל שלך.
6
הסר את הבשר מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר; להשליך את המרינדה. כאשר האש נכבתה ואת הגחלים הם חמים מאוד (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מקור החום רק 1 עד 2 שניות), מניחים את הבשר על הגריל לצרוב היטב בצד אחד, על 3 דקות. הפעל ולהמשיך לבשל את doneness הרצוי, על 3 דקות יותר נדיר.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את הבשר מן הגריל, לכסות באופן רופף עם נייר, ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים את הצלעות חמות, מלווה בקימצ ' י.
מרכיבים שתצטרך
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.