קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות

צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות
צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות הן ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 540 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, בירה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מתוק & פיקנטי בייבי צלעות אחוריות, צלעות תינוק גב חריף מאוד, ו צלעות פיקנטי בייבי גב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הצלעות בצד בשר על קרש חיתוך. הכנס סכין חיתוך בין הממברנה והעצמות בקצה אחד של כל מתלה, ואז לשחרר את הממברנה ולמשוך אותו. לשפשף את הצלעות עם מיץ לימון ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את הצלעות בצד העצם למטה במחבת צלייה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את הבירה. מכסים בחוזקה בנייר כסף, מעבירים לתנור וצולים עד שהבשר מתרחק מהעצם, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעט זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים 1 דקה. מערבבים ברוטב צ ' ילה, סוכר חום, חומץ ומים כוס 1 ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מופחת בחצי, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
הסר את הצלעות מהתנור; להגדיל את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לחשוף את המחבת; בזהירות לשפוך את נוזל הבישול. מערבבים 1/4 כוס בישול נוזלי לתוך הרוטב, ולאחר מכן להשליך את שאר הנוזל. בנדיבות לצחצח את הצלעות עם הרוטב. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לצלות, חשופות, עד שהצלעות זהובות חומות ועדינות, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים את הצלעות ללוח חיתוך וחתיכה, ואז לחזור למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי ולזרוק. צילום: אנה ויליאמס
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה