קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות

צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות
צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות הן ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 540 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, בירה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מתוק & פיקנטי בייבי צלעות אחוריות, צלעות תינוק גב חריף מאוד, ו צלעות פיקנטי בייבי גב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את הצלעות בצד בשר על קרש חיתוך. הכנס סכין חיתוך בין הממברנה והעצמות בקצה אחד של כל מתלה, ואז לשחרר את הממברנה ולמשוך אותו. לשפשף את הצלעות עם מיץ לימון ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הצלעות בצד העצם למטה במחבת צלייה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את הבירה. מכסים בחוזקה בנייר כסף, מעבירים לתנור וצולים עד שהבשר מתרחק מהעצם, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעט זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים 1 דקה. מערבבים ברוטב צ ' ילה, סוכר חום, חומץ ומים כוס 1 ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מופחת בחצי, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
הסר את הצלעות מהתנור; להגדיל את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לחשוף את המחבת; בזהירות לשפוך את נוזל הבישול. מערבבים 1/4 כוס בישול נוזלי לתוך הרוטב, ולאחר מכן להשליך את שאר הנוזל. בנדיבות לצחצח את הצלעות עם הרוטב. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לצלות, חשופות, עד שהצלעות זהובות חומות ועדינות, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הצלעות ללוח חיתוך וחתיכה, ואז לחזור למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי ולזרוק. צילום: אנה ויליאמס
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק