צמות חמאת בוטנים
חמאת בוטנים צמות הוא צמחוני תבלין. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 199 קלוריות. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאת בוטנים, קמח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: צמות חמאת פטל, צמות חמאת קינמון, ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם כוסות חמאת בוטנים שוקולד.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, המלח, הביצים ו -2 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מחלקים כל מנה לשליש.
מגלגלים כל מנה ל -16 אינץ'. איקס 3-1 / 2-ב. מלבן. בקערה קטנה מקציפים חמאת בוטנים וחמאה לתערובת אחידה.
מורחים את השליש המרכזי של כל מלבן. מקפלים בצק לאורכו מעל מילוי; קמצוץ התפר ומסתיים לאטום.
מניחים שלוש רצועות בצד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת; צמה בעדינות. קמצוץ מסתיים לאטום ולתחוב מסתיים תחת. חזור על הפעולה עם הרצועות הנותרות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.