צמחוני
צמחוני נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, וראשוני תוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 82 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 61 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם עגבניות, ירקות קולארד, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 72%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון 40 חציל צמחוני מענג (חציל צמחוני ), סביצ'ה צמחוני שנראה לא כל כך צמחוני, ו סביצ'ה צמחוני שנראה לא כל כך צמחוני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול על אש בינונית מחממים שמן וחמאה.
קולים את הבצל עד לריכוך קל, כ -2 דקות, ואז הוסיפו את פתיתי הפלפל האדום והשום, בישלו עוד דקה.
מוסיפים ירקות קולארד ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את ציר הירקות, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהירקות רכים, כ-40 דקות.
מוסיפים עגבניות ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.