צמת הל
צמת הל היא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, חלב אידוי חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 21%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צמת הל, צמת הל שוודית ללא לישה, ו צמת הל חלבית סוכר.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, הביצים ו 1-3/4 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה.
שלב את הל, המלח והקמח שנותר; מוסיפים בהדרגה לבצק (בצק אולי נראה דביק, אבל לא מוסיפים עוד קמח).
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מתחלקים לשלישים. מעצבים כל מנה ל -20 אינץ'. חבל.
מניחים שלושה חבלים על תבנית אפייה משומנת וצמה; קצות קמצוץ לאטום ולתחוב תחת. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מברישים בחמאה מומסת. מגניב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטור רוסו ספומנטה אדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטורה רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%