צנוניות קיץ עם Chèvre, נורי ומלח מעושן
צנוניות קיץ עם Chèvre, נורי ומלח מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה של מזון ויין דורש שמן זית, חרדל דיז'ון, שמן צמחי ומלח ים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שבבי שורש לוטוס עם מלח נורי-שומשום קלוי, בגט פרוס עם חמאה, צנוניות ומלח ים, ו צנוניות עם חמאה מתוקה ומלח צ'ייב-מרווה.
הוראות
לקצץ את הירוקים ממחצית הצנון ושמורה לשימוש נוסף. באמצעות מנדולינה, לחתוך את צנוניות גזוז 1/8 אינץ ' עבה.
שים את פרוסות הצנון בקערה בינונית של מי קרח ומקרר עד מקורר, על 2 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת העזים עם נורי ושמן זית. בקערה קטנה אחרת, לטאטא את החומץ והחרדל עם שמן צמחי.
כפית כף קטנה של רוטב חרדל על כל צלחת לגרוף את תערובת גבינת עיזים על הרוטב.
מסננים את הצנוניות פרוסות להתייבש עם מגבות נייר. מסדרים את כל צנוניות פרוסות סביב כל צלחת, מפזרים מלח מעושן ומגישים.