צרוב את האצבעות שלך כנפי עוף
כנפי עוף שורפות אצבעות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך פלפל, שיני שום, כנפי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), חמאה חומה כנפי מפרץ ישנות (aka כנפי העוף הטובות ביותר אי פעם!), ו אדון הכנפיים (כנפי עוף).
הוראות
במעבד מזון, למזג את הבצל הירוק עם שום, זנגביל, אנשובי ופלפל אדום כתוש.
מוסיפים את הסוכר החום, רוטב סויה, שמן, פלפל שחור ומלח; תערובת.
לעשות חתכים קטנים על החלקים הבשרניים של כנפי העוף.
מורחים את הכנפיים ב 2 מחבתות קלייה גדולות מאוד ויוצקים את המרינדה על גבי. לשפשף את המרינדה לתוך הכנפיים. מכסים ומקררים בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת על גיליונות אפייה גדולים, משומנים, מעוטרים; יוצקים את המרינדה הנותרים על גבי. צולים את הכנפיים על מדפים רבים ככל האפשר, מסובבים את המחבתות, במשך 1 שעה, או עד הכנפיים משחימים עמוק פריך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.