קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צרפתית בהבזק: Poisson à la Crème של ברנדט

צרפתית בהבזק: Poisson à la Crème של ברנדט
נסו French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Crème Fraîche, צרפתית בפלאש: Pain Au Chocolat Cinnamon Rolls With Crème F, ו French in a Flash (Classic): וניל שעועית Crème Brûlée (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 425°f. לטפוח דגים יבשים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים שום וfrème fraîche יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים תנור קרמי-צלחת אפייה בטוחה על המדף המרכזי של התנור החם במשך 5 דקות. אתה יכול להשתמש או כלי אפייה אובאליים קרמיקה בודדים (5 1/2 על ידי 8 אינץ'), או צלחת אפייה קרמיקה גדולה (9 על ידי 13 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים 2 כפות חמאה למנה חמה (או בין ארבע מנות בודדות), באמצעות כף עץ כדי להפיץ חמאה על החלק התחתון של צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מניחים עור דגים בצד למטה על צלחת אפייה חמאה. כיסוי עם fraîche קרם.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים עד הדג מבושל רק אם כי( אטום ומתקלף), על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, במחבת sauté 8 1/2 אינץ', להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את העגבניות עם קמצוץ סוכר וקורט של מלח. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות ומתפוצצות, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הסר דגים מהתנור, מפזרים בזיליקום, ועגבניות כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים מיד עם לחם חם, פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא