קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צרפתית בהבזק: Poisson à la Crème של ברנדט

צרפתית בהבזק: Poisson à la Crème של ברנדט
נסו French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Crème Fraîche, צרפתית בפלאש: Pain Au Chocolat Cinnamon Rolls With Crème F, ו French in a Flash (Classic): וניל שעועית Crème Brûlée (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 425°f. לטפוח דגים יבשים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים שום וfrème fraîche יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים תנור קרמי-צלחת אפייה בטוחה על המדף המרכזי של התנור החם במשך 5 דקות. אתה יכול להשתמש או כלי אפייה אובאליים קרמיקה בודדים (5 1/2 על ידי 8 אינץ'), או צלחת אפייה קרמיקה גדולה (9 על ידי 13 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים 2 כפות חמאה למנה חמה (או בין ארבע מנות בודדות), באמצעות כף עץ כדי להפיץ חמאה על החלק התחתון של צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מניחים עור דגים בצד למטה על צלחת אפייה חמאה. כיסוי עם fraîche קרם.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים עד הדג מבושל רק אם כי( אטום ומתקלף), על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, במחבת sauté 8 1/2 אינץ', להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את העגבניות עם קמצוץ סוכר וקורט של מלח. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות ומתפוצצות, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הסר דגים מהתנור, מפזרים בזיליקום, ועגבניות כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים מיד עם לחם חם, פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא