קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צרפתית בהבזק: Poisson à la Crème של ברנדט

צרפתית בהבזק: Poisson à la Crème של ברנדט
נסו French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Crème Fraîche, צרפתית בפלאש: Pain Au Chocolat Cinnamon Rolls With Crème F, ו French in a Flash (Classic): וניל שעועית Crème Brûlée (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 425°f. לטפוח דגים יבשים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים שום וfrème fraîche יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים תנור קרמי-צלחת אפייה בטוחה על המדף המרכזי של התנור החם במשך 5 דקות. אתה יכול להשתמש או כלי אפייה אובאליים קרמיקה בודדים (5 1/2 על ידי 8 אינץ'), או צלחת אפייה קרמיקה גדולה (9 על ידי 13 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מוסיפים 2 כפות חמאה למנה חמה (או בין ארבע מנות בודדות), באמצעות כף עץ כדי להפיץ חמאה על החלק התחתון של צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מניחים עור דגים בצד למטה על צלחת אפייה חמאה. כיסוי עם fraîche קרם.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים עד הדג מבושל רק אם כי( אטום ומתקלף), על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בינתיים, במחבת sauté 8 1/2 אינץ', להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העגבניות עם קמצוץ סוכר וקורט של מלח. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות ומתפוצצות, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
הסר דגים מהתנור, מפזרים בזיליקום, ועגבניות כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מגישים מיד עם לחם חם, פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא