צרפתית בהבזק: Poisson à la Crème של ברנדט
נסו French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Crème Fraîche, צרפתית בפלאש: Pain Au Chocolat Cinnamon Rolls With Crème F, ו French in a Flash (Classic): וניל שעועית Crème Brûlée (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 425°f. לטפוח דגים יבשים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מערבבים שום וfrème fraîche יחד בקערה קטנה.
מניחים תנור קרמי-צלחת אפייה בטוחה על המדף המרכזי של התנור החם במשך 5 דקות. אתה יכול להשתמש או כלי אפייה אובאליים קרמיקה בודדים (5 1/2 על ידי 8 אינץ'), או צלחת אפייה קרמיקה גדולה (9 על ידי 13 אינץ').
מוסיפים 2 כפות חמאה למנה חמה (או בין ארבע מנות בודדות), באמצעות כף עץ כדי להפיץ חמאה על החלק התחתון של צלחת אפייה.
מניחים עור דגים בצד למטה על צלחת אפייה חמאה. כיסוי עם fraîche קרם.
אופים עד הדג מבושל רק אם כי( אטום ומתקלף), על 12 דקות.
בינתיים, במחבת sauté 8 1/2 אינץ', להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את העגבניות עם קמצוץ סוכר וקורט של מלח. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות ומתפוצצות, בערך 1 עד 2 דקות.
הסר דגים מהתנור, מפזרים בזיליקום, ועגבניות כפית מעל.
מגישים מיד עם לחם חם, פריך.