קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צרפתית בהבזק: פטוצ'יני פטריות שמנת

צרפתית בהבזק: פטוצ'יני פטריות שמנת
אם יש לכם פטריות, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בפלאש (קלאסי): פטריות בר Vol-Au-Vent, צרפתית בהבזק: מוזל זעפרן שמנת ופסטה תרד, ו צרפתית בהבזק: סלט ירוק עם רוטב גבינת עיזים שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר קטן מכוסה, לחמם את המניה ופטריות מיובשות יחד על אש בינונית עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום ולאפשר להם לנוח במשך 10 דקות. בסיר צלימה גדול, בעל צד גבוה, מחממים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את פטריות קרמיני ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
4
מוסיפים את שאלוט, שום, קורנית, ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד שאלות הוא רך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
הסר את הפטריות המיובשות המחודשות מהמלאי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מוסיפים את המניה לפטריות הטריות ולשאלוט, ומבשלים עד שכמעט נספגים, דקה אחת. כבה את החימום, ולכסות את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פנה1 פאונד פסטה פנה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מבשלים את הפטוצ ' יני עד אל דנטה, בהזמנת 1/4 כוס מי בישול לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
במעבד מזון מיני, למזג יחד את הפטריות המיובשות מחדש ואת fraîche crème.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים את התערובת לפטריות הטריות, ומערבבים להמיס את הקרם פרש לרוטב. לזרוק את הפסטה, ולהוסיף רק מספיק מי פסטה לתערובת פטריות כדי לייפות קלות את קווצות הפסטה. לזרוק עם פרמזן, ומגישים לצד סטייק צרוב פרוס, או בכוחות עצמו עם טפטוף של שמן כמהין שחור.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שמן כמהיןשמן כמהין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.