צרפתית בהבזק: פטוצ'יני פטריות שמנת
אם יש לכם פטריות, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בפלאש (קלאסי): פטריות בר Vol-Au-Vent, צרפתית בהבזק: מוזל זעפרן שמנת ופסטה תרד, ו צרפתית בהבזק: סלט ירוק עם רוטב גבינת עיזים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר קטן מכוסה, לחמם את המניה ופטריות מיובשות יחד על אש בינונית עד רותח.
הסר מהחום ולאפשר להם לנוח במשך 10 דקות. בסיר צלימה גדול, בעל צד גבוה, מחממים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית עד שהקצף שוכך.
מוסיפים את פטריות קרמיני ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את שאלוט, שום, קורנית, ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד שאלות הוא רך, 1 עד 2 דקות.
הסר את הפטריות המיובשות המחודשות מהמלאי.
מוסיפים את המניה לפטריות הטריות ולשאלוט, ומבשלים עד שכמעט נספגים, דקה אחת. כבה את החימום, ולכסות את הסיר.
מבשלים את הפטוצ ' יני עד אל דנטה, בהזמנת 1/4 כוס מי בישול לפני ניקוז.
במעבד מזון מיני, למזג יחד את הפטריות המיובשות מחדש ואת fraîche crème.
מוסיפים את התערובת לפטריות הטריות, ומערבבים להמיס את הקרם פרש לרוטב. לזרוק את הפסטה, ולהוסיף רק מספיק מי פסטה לתערובת פטריות כדי לייפות קלות את קווצות הפסטה. לזרוק עם פרמזן, ומגישים לצד סטייק צרוב פרוס, או בכוחות עצמו עם טפטוף של שמן כמהין שחור.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.