קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צרפתית בהבזק: קל חציל מדהים טיאן

צרפתית בהבזק: קל חציל מדהים טיאן
צרפתית בהבזק: קל חציל מדהים טיאן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. לך לחנות ותביא את פרמזן רג'יאנו, חצילים, מוצרלה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צרפתית בהבזק: קמפנל עם קוויאר חצילים, צרפתית בהבזק: סופלה קל עם דלעת-מייפל לארוחת בוקר, ו צרפתית בהבזק: חביתה קלה עם קישואים, גבינת עיזים ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
פורסים את החצילים לתוך סיבובים 1/2 אינץ'. לזרוק את החצילים עם מלח במסננת גדולה, ולאפשר לשבת ולנקז בכיור במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מחממים את הדוד. בקערה גדולה, מקציפים יחד את שמן הזית, חומץ בלסמי, שום ופלפל. בלי לשטוף את החצילים, לזרוק אותם עם ויניגרט, ולתת לרבד במשך 15 דקות. מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות). לצלות במשך 12 דקות. הפוך את פרוסות החצילים עם מרית. לצלות עוד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את התנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים 2 כפות של רוטב מרינרה בתחתית כל אחד 4 מנות מוקרמים עגולות. מחלקים את פרוסות החצילים בין 4 מנות. מעל כל מנה עם 1/4 כוס רוטב מרינרה. לאחר מכן מחלקים את חתיכות מוצרלה בין 4 מנות, ולבסוף Parmigiano רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מניחים את הכלים על תבנית אפייה מעוטרת כדי לתפוס כל נשפך, ואופים במשך 30 דקות עד שרוטב המרינרה מבעבע, והגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לתושבי טיאן לנוח 10 דקות.
7
טפטוף עם 1 כפית רוטב פסטו לכל טיאן, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת