קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צרפתית בהבזק: קל חציל מדהים טיאן

צרפתית בהבזק: קל חציל מדהים טיאן
צרפתית בהבזק: קל חציל מדהים טיאן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. לך לחנות ותביא את פרמזן רג'יאנו, חצילים, מוצרלה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צרפתית בהבזק: קמפנל עם קוויאר חצילים, צרפתית בהבזק: סופלה קל עם דלעת-מייפל לארוחת בוקר, ו צרפתית בהבזק: חביתה קלה עם קישואים, גבינת עיזים ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
פורסים את החצילים לתוך סיבובים 1/2 אינץ'. לזרוק את החצילים עם מלח במסננת גדולה, ולאפשר לשבת ולנקז בכיור במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מחממים את הדוד. בקערה גדולה, מקציפים יחד את שמן הזית, חומץ בלסמי, שום ופלפל. בלי לשטוף את החצילים, לזרוק אותם עם ויניגרט, ולתת לרבד במשך 15 דקות. מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות). לצלות במשך 12 דקות. הפוך את פרוסות החצילים עם מרית. לצלות עוד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את התנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מניחים 2 כפות של רוטב מרינרה בתחתית כל אחד 4 מנות מוקרמים עגולות. מחלקים את פרוסות החצילים בין 4 מנות. מעל כל מנה עם 1/4 כוס רוטב מרינרה. לאחר מכן מחלקים את חתיכות מוצרלה בין 4 מנות, ולבסוף Parmigiano רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מניחים את הכלים על תבנית אפייה מעוטרת כדי לתפוס כל נשפך, ואופים במשך 30 דקות עד שרוטב המרינרה מבעבע, והגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
תן לתושבי טיאן לנוח 10 דקות.
7
טפטוף עם 1 כפית רוטב פסטו לכל טיאן, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת