צרפתית בפלאש: סלמון פריך עם עדשים דו פוי ושני חרדל קרם פרש
צרפתית בפלאש: סלמון פריך עם עדשים דו פוי ושני חרדל קרם Fraîche יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 634 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל תבואה, עדשים דו פוי, פטרוזיליה עלה שטוח טרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Crème Fraîche, French in a Flash: Crème Fraîche Cupcakes with Provence Lavender Aising, ו French in a Flash: Bernadette ' s Poisson à la Crème (מתכונים דומים).
הוראות
נתחיל בהכנת העדשים. מעל חום בינוני-נמוך, לטגן את הגזר ואת שאלוט ב 1 כף שמן זית. מתבלים אותם עם עלי הקורנית, המלח והפלפל ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהם פשוט מזיעים ורכים וריחניים.
מוסיפים את העדשים, ומתבלים שוב עם מלח ופלפל.
להגביר את החום גבוה, ויוצקים את היין הלבן. מערבבים ומבשלים עד שהיין נספג.
הוסף את המניה או מים. לכסות, ולהביא לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, הפחיתו את החום לנמוך, שמרו על הכיסוי, ובישלו כ-25 דקות, עד שהעדשים רכות, אבל עדיין יש להם נגיסה טובה, והחזיקו בצורתם.
מסננים את כל הנוזל העודף, לזרוק עם הנותרים 1 כף שמן זית, ואת הפטרוזיליה. התאם תבלינים לפי הצורך.
עבור הסלמון, מתבלים את הפילה במלח ופלפל משני הצדדים, וצובעים את החמאה הרכה בצד העור של הסלמון. השתמש בכל זה, גם אם זה נראה מוגזם. זה מה שעושה את העור כל כך פריך ומושלם.
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני, ומוסיפים את 2 כפות שמן זית. כאשר הוא מנצנץ, בזהירות להוסיף את הסלמון, צד העור למטה. זה יהיה להתיז קצת, כך טיפה הסלמון לתוך הסיר לאט, הרחק ממך. מבשלים במשך 5 דקות, ואז להתהפך, ומבשלים 3 דקות, או עד שהשגת doneness הרצוי.
בעוד הסלמון מבשל, להכין את החרדל קרם fraîche. מערבבים יחד את קרם fraîche, 2 חרדל, גרידת לימון, ואת העונה עם מלח ופלפל.
כדי לשרת את המנה הזאת, כף ערימה של עדשים על צלחת, ולהניח את הסלמון על גבי. כף fraîche קרם מעל הדג החם, ולתת לו להמיס לתוך הפילה ולתוך עדשים.
מקשטים עם כמה פרוסות לימון, כמה זרדים טריים של טימין, וכמה זיתים מעורבים.