גשו לסופר וקנו את הרבס דה פרובאנס, זיתים נרפאו בשמן, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו כריכי בשר בקר מטבל צרפתי, כריכי בשר בקר מטבל צרפתי, ו כריכי מטבל צרפתי רוסטביף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל, שן שום חבולה, וגזר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד שקוף אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף הרבס דה פרובנס, זיתים, גרידת תפוזים, וקמח, לבשל במשך 30 שניות, ערבוב ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
הוסף יין, ערבוב נמרצות ולאפשר להפחית במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים מניית בקר, ומקציפים לקטוף חתיכות משחימות בתחתית מחבת. מכסים, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות עד עקביות כמו רוטב הוא הגיע. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
פרוסות בשר נפרדות, ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
הסר מהחום ומערבבים בשר ברוטב. כיסוי, ולתת לעמוד 10 דקות.