המתכון Cauli-Power פטוצ'יני "אלפרדו" מוכן תוך כ 50 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב שקדים לא מעושן, אבקת בצל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטוצ'יני קולי-פרדו עם כרוב ניצנים ובייקון, פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים פרחים כרובית בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה נמוכה. לאחר הרתיחה, לבשל עוד 3-7 דקות עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
ניקוז.בינתיים, להוסיף את השמן למחבת ולטגן את השום טחון על אש נמוכה במשך 4-5 דקות עד מרכך וריחני, אבל לא browned.In בלנדר מהיר, מוסיפים את הכרובית המבושלת ומרוקנת, שום מוקפץ, חלב, שמרים תזונתיים, מיץ לימון, אבקת בצל, אבקת שום, מלח ופלפל. תערובת עד צורות רוטב חלקות סופר. אם שימוש Vitamix להשתמש במקל tamper לפי הצורך. המפתח כאן הוא לקבל רוטב ממש חלק אז אל תפחד לתת לו לרוץ במשך דקה בערך. תניח בצד.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתיים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כָּתֵף
זיתים בשלים שלמים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
הוסף את הכמות הרצויה של פסטה ומרתיחים עבור הזמן הורה על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיף רוטב כרובית לתוך הסיר (אתה יכול להשתמש באותו סיר!) ולהוסיף את הפסטה סחוטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
חום מעל בינוני נמוך עד מחומם מספיק לטעמך. מלח שוב לפי הטעם (הפסטה מדללת את הטעם).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים עם פטרוזיליה טחון טרי ופלפל שחור. אל תהסס להוסיף ירקות מוקפצים או קלויים האהובים עליך. אני חושב אפונה, תרד, או ברוקולי יעבוד יפה מאוד! הוספתי פטריות, אבל לא הייתי יותר מדי משוגע עליהם בצלחת הזאת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.