קאולי-פאוור פטוצ'יני "אלפרדו"
המתכון Cauli-Power פטוצ'יני "אלפרדו" מוכן תוך כ 50 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב שקדים לא מעושן, אבקת בצל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטוצ'יני קולי-פרדו עם כרוב ניצנים ובייקון, פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים פרחים כרובית בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה נמוכה. לאחר הרתיחה, לבשל עוד 3-7 דקות עד מזלג מכרז.
ניקוז.בינתיים, להוסיף את השמן למחבת ולטגן את השום טחון על אש נמוכה במשך 4-5 דקות עד מרכך וריחני, אבל לא browned.In בלנדר מהיר, מוסיפים את הכרובית המבושלת ומרוקנת, שום מוקפץ, חלב, שמרים תזונתיים, מיץ לימון, אבקת בצל, אבקת שום, מלח ופלפל. תערובת עד צורות רוטב חלקות סופר. אם שימוש Vitamix להשתמש במקל tamper לפי הצורך. המפתח כאן הוא לקבל רוטב ממש חלק אז אל תפחד לתת לו לרוץ במשך דקה בערך. תניח בצד.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף את הכמות הרצויה של פסטה ומרתיחים עבור הזמן הורה על החבילה.
מוסיף רוטב כרובית לתוך הסיר (אתה יכול להשתמש באותו סיר!) ולהוסיף את הפסטה סחוטה.
חום מעל בינוני נמוך עד מחומם מספיק לטעמך. מלח שוב לפי הטעם (הפסטה מדללת את הטעם).
מגישים עם פטרוזיליה טחון טרי ופלפל שחור. אל תהסס להוסיף ירקות מוקפצים או קלויים האהובים עליך. אני חושב אפונה, תרד, או ברוקולי יעבוד יפה מאוד! הוספתי פטריות, אבל לא הייתי יותר מדי משוגע עליהם בצלחת הזאת.