קאלדו ורדה
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? Caldo ורדה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך קנליני, עלה דפנה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Caldo ורדה, Caldo ורדה, ו Caldo ורדה.
הוראות
חותכים נקניקיות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
במחבת 6-8 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים נקניקיות לעתים קרובות עד השחמה קלה, על 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר נקניקיות מגבות נייר לניקוז. להשליך את כל אבל 1 כפית שומן ממחבת.
מוסיפים בצל ושום למחבת. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד בצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים מרק למחבת. לקשור מקל קינמון, עלה דפנה, ואת כלהכסף בכותנה ולהוסיף מרק. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
לגזור ולהשליך חלקים קשים של גבעולים collard. לשטוף עלים היטב, לנקז, מחסנית.
חותכים מחסנית חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות דקות.
מוסיפים כרוב ירוק, תפוחי אדמה ושעועית למרק; מכסים ומביאים לרתיחה.
מבשלים, מכוסה, מעל אש נמוכה במשך 20 דקות.
מוסיפים נקניקיות וממשיכים להתבשל, מכוסה, עד שתפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג, 5 עד 10 דקות יותר.
להסיר ולהשליך תבלינים עטופים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.