קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות92
מגזין

קאלן סקינק-האדוק סקוטי מעושן ומרק תפוחי אדמה

קאלן סקינק-האדוק סקוטי מעושן ומרק תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? קלן Skink - סקוטי מעושן האדוק ומרק תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 259 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1866 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קאלן סקינק-האדוק סקוטי מעושן ומרק תפוחי אדמה, האדוק מעושן ומרק תפוחי אדמה חדש עם טפטוף מייפל, ו קראש תפוחי אדמה & האדוק מעושן.

הוראות

1
מכסים את האדוק המעושן במים, במחבת רדודה, צד העור למטה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 4/5 דקות, הופך פעם אחת.קח את האדוק מהמחבת והסר את העור והעצמות.לשבור את הדגים לתוך פתיתים, לחזור למניה ולהוסיף את הבצל הקצוץ, עלה דפנה, מלח ופלפל.מבשלים עוד 15 דקות. זן, להסיר את עלה המפרץ אבל לשמור על מלאי ודגים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
האדוק מעושןהאדוק מעושן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
האדוק.האדוק.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את החלב למלאי הדגים ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
הוסף מספיק פירה כדי ליצור את העקביות שאתה מעדיף (אל תפחד לעשות את זה עשיר ועבה!).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מוסיפים את הדגים ומחממים.בדוק לתיבול.ממש לפני ההגשה, מוסיפים את החמאה לחתיכות קטנות כך שהיא עוברת דרך המרק.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
5
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה על גבי, מלווה משולשים של טוסט.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו