קאלן סקינק-האדוק סקוטי מעושן ומרק תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? קלן Skink - סקוטי מעושן האדוק ומרק תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 259 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1866 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קאלן סקינק-האדוק סקוטי מעושן ומרק תפוחי אדמה, האדוק מעושן ומרק תפוחי אדמה חדש עם טפטוף מייפל, ו קראש תפוחי אדמה & האדוק מעושן.
הוראות
מכסים את האדוק המעושן במים, במחבת רדודה, צד העור למטה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 4/5 דקות, הופך פעם אחת.קח את האדוק מהמחבת והסר את העור והעצמות.לשבור את הדגים לתוך פתיתים, לחזור למניה ולהוסיף את הבצל הקצוץ, עלה דפנה, מלח ופלפל.מבשלים עוד 15 דקות. זן, להסיר את עלה המפרץ אבל לשמור על מלאי ודגים.
מוסיפים את החלב למלאי הדגים ומחזירים לרתיחה.
הוסף מספיק פירה כדי ליצור את העקביות שאתה מעדיף (אל תפחד לעשות את זה עשיר ועבה!).
מוסיפים את הדגים ומחממים.בדוק לתיבול.ממש לפני ההגשה, מוסיפים את החמאה לחתיכות קטנות כך שהיא עוברת דרך המרק.
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה על גבי, מלווה משולשים של טוסט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו