קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

קאסולט

קאסולט
קאסולט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 616 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, רגלי ברווז קונפי, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר שעועית לסיר 6-8 ליטר ולהביא לרתיחה עם 8 כוסות מים קרים, מרק, רסק עגבניות, בצל, ו 2 כפות שום. שים סלרי, טימין, עלה דפנה, ציפורן, גבעולי פטרוזיליה, ופלפל בגבינה ולקשור לתוך צרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים זר garni שעועית, ואז להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה. מערבבים עגבניות עם מיץ ומבשלים עד שעועית הם רק רך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
זר Garniזר Garni
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1
הסר את כל העור והשומן מרגלי ברווז לחתוך את העור והשומן לחתיכות 1/2 אינץ'. בשר ברווז נפרד מעצמות, משאיר אותו בחתיכות גדולות, ולהעביר בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף עצמות לסיר שעועית.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לבשל עור ברווז ושומן עם הנותרים 1/4 כוס מים קרים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד המים התאדו שומן הוא שניתנו, על 5 דקות. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד העור הוא פריך, 3 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר cracklings עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, משאיר שומן במחבת. (אתה צריך על 1/4 כוס שומן; אם לא, להוסיף שמן זית.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
נקניק חום בקבוצות בשומן במחבת, ולאחר מכן להעביר קערה עם בשר ברווז, מחבת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
להוסיף שום כף הנותרים שומן במחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בפירורי לחם ומבשלים, ערבוב, עד זהב חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו cracklings.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
הסר זר garni ועצמות ברווז מן השעועית ולהשליך, ולאחר מכן מערבבים בקילבסה, בשר ברווז, הנותרים מלח כפית, ונותר 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
נקניקייהנקניקייה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מצקת קסולה לתוך תבשיל קדרה, חלוקת בשר ושעועית באופן שווה. (בשר ושעועית צריך להיות ברמה עם נוזל; אם הם שקועים, מצקת נוזל עודף בחזרה לתוך סיר ומרתיחים עד מופחת, ואז לשפוך בחזרה לתוך צלחת תבשיל.)
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מורחים פירור לחם ציפוי באופן שווה על קסולה ואופים, חשוף, בשליש התחתון של התנור, עד מבעבע וקרום הוא זהוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
* זמין במספר קצבים וד ' ארטניאן (800-327-8246).
1
* Cassoulet יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה. תבשיל מגניב לפני הוספת ציפוי, ואז העליון וצינה, מכוסה באופן רופף.
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טריים גס (רצוי מבגט)פירורי לחם טריים גס (רצוי מבגט)397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מבושלות, מחית או קצוץ דק עם מיץעגבניות מבושלות, מחית או קצוץ דק עם מיץ3אינצ ' יםסלרי, לחתוך לשלישיםסלרי, לחתוך לשלישים4confit רגלי ברווז* (1 3/4 lb סך הכל)confit רגלי ברווז* (1 3/4 lb סך הכל)3עלי פטרוזיליה שטוחים טריים בתוספת 1/2 כוס קצוציםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים בתוספת 1/2 כוס קצוצים6ציפורן גדולהכפות שום קצוץ דקכפות שום קצוץ דק11 כף אורגנו מיובששמן זית (במידת הצורך)שמן זית (במידת הצורך)340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות בצל קצוץכוסות בצל קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק חזיר שום מבושל * או נקניק חזיר מעושן, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץנקניק חזיר שום מבושל * או נקניק חזיר מעושן, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות3עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה2בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית לבנה מיובשת (עדיף צפוני גדול)שעועית לבנה מיובשת (עדיף צפוני גדול)