קאסולט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 616 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, רגלי ברווז קונפי, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג 8 עד 12 שעות.
להעביר שעועית לסיר 6-8 ליטר ולהביא לרתיחה עם 8 כוסות מים קרים, מרק, רסק עגבניות, בצל, ו 2 כפות שום. שים סלרי, טימין, עלה דפנה, ציפורן, גבעולי פטרוזיליה, ופלפל בגבינה ולקשור לתוך צרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מוסיפים זר garni שעועית, ואז להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה. מערבבים עגבניות עם מיץ ומבשלים עד שעועית הם רק רך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
זר Garni
תוספות, אופציונלי
1
הסר את כל העור והשומן מרגלי ברווז לחתוך את העור והשומן לחתיכות 1/2 אינץ'. בשר ברווז נפרד מעצמות, משאיר אותו בחתיכות גדולות, ולהעביר בשר לקערה.
לבשל עור ברווז ושומן עם הנותרים 1/4 כוס מים קרים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד המים התאדו שומן הוא שניתנו, על 5 דקות. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד העור הוא פריך, 3 עד 6 דקות יותר.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מצקת קסולה לתוך תבשיל קדרה, חלוקת בשר ושעועית באופן שווה. (בשר ושעועית צריך להיות ברמה עם נוזל; אם הם שקועים, מצקת נוזל עודף בחזרה לתוך סיר ומרתיחים עד מופחת, ואז לשפוך בחזרה לתוך צלחת תבשיל.)