קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

קאסולט

קאסולט
קאסולט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 616 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, רגלי ברווז קונפי, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר שעועית לסיר 6-8 ליטר ולהביא לרתיחה עם 8 כוסות מים קרים, מרק, רסק עגבניות, בצל, ו 2 כפות שום. שים סלרי, טימין, עלה דפנה, ציפורן, גבעולי פטרוזיליה, ופלפל בגבינה ולקשור לתוך צרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים זר garni שעועית, ואז להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה. מערבבים עגבניות עם מיץ ומבשלים עד שעועית הם רק רך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
זר Garniזר Garni
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1
הסר את כל העור והשומן מרגלי ברווז לחתוך את העור והשומן לחתיכות 1/2 אינץ'. בשר ברווז נפרד מעצמות, משאיר אותו בחתיכות גדולות, ולהעביר בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף עצמות לסיר שעועית.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לבשל עור ברווז ושומן עם הנותרים 1/4 כוס מים קרים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד המים התאדו שומן הוא שניתנו, על 5 דקות. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד העור הוא פריך, 3 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר cracklings עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, משאיר שומן במחבת. (אתה צריך על 1/4 כוס שומן; אם לא, להוסיף שמן זית.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
נקניק חום בקבוצות בשומן במחבת, ולאחר מכן להעביר קערה עם בשר ברווז, מחבת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להוסיף שום כף הנותרים שומן במחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בפירורי לחם ומבשלים, ערבוב, עד זהב חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו cracklings.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
הסר זר garni ועצמות ברווז מן השעועית ולהשליך, ולאחר מכן מערבבים בקילבסה, בשר ברווז, הנותרים מלח כפית, ונותר 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
נקניקייהנקניקייה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מצקת קסולה לתוך תבשיל קדרה, חלוקת בשר ושעועית באופן שווה. (בשר ושעועית צריך להיות ברמה עם נוזל; אם הם שקועים, מצקת נוזל עודף בחזרה לתוך סיר ומרתיחים עד מופחת, ואז לשפוך בחזרה לתוך צלחת תבשיל.)
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מורחים פירור לחם ציפוי באופן שווה על קסולה ואופים, חשוף, בשליש התחתון של התנור, עד מבעבע וקרום הוא זהוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
* זמין במספר קצבים וד ' ארטניאן (800-327-8246).
1
* Cassoulet יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה. תבשיל מגניב לפני הוספת ציפוי, ואז העליון וצינה, מכוסה באופן רופף.
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טריים גס (רצוי מבגט)פירורי לחם טריים גס (רצוי מבגט)397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות מבושלות, מחית או קצוץ דק עם מיץעגבניות מבושלות, מחית או קצוץ דק עם מיץ3אינצ ' יםסלרי, לחתוך לשלישיםסלרי, לחתוך לשלישים4confit רגלי ברווז* (1 3/4 lb סך הכל)confit רגלי ברווז* (1 3/4 lb סך הכל)3עלי פטרוזיליה שטוחים טריים בתוספת 1/2 כוס קצוציםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים בתוספת 1/2 כוס קצוצים6ציפורן גדולהכפות שום קצוץ דקכפות שום קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםשמן זית (במידת הצורך)שמן זית (במידת הצורך)340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות בצל קצוץכוסות בצל קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק חזיר שום מבושל * או נקניק חזיר מעושן, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץנקניק חזיר שום מבושל * או נקניק חזיר מעושן, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום3עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה2בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית לבנה מיובשת (עדיף צפוני גדול)שעועית לבנה מיובשת (עדיף צפוני גדול)