קאסולט
קאסולט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 616 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, רגלי ברווז קונפי, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג 8 עד 12 שעות.
להעביר שעועית לסיר 6-8 ליטר ולהביא לרתיחה עם 8 כוסות מים קרים, מרק, רסק עגבניות, בצל, ו 2 כפות שום. שים סלרי, טימין, עלה דפנה, ציפורן, גבעולי פטרוזיליה, ופלפל בגבינה ולקשור לתוך צרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מוסיפים זר garni שעועית, ואז להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה. מערבבים עגבניות עם מיץ ומבשלים עד שעועית הם רק רך, על 15 דקות יותר.
הסר את כל העור והשומן מרגלי ברווז לחתוך את העור והשומן לחתיכות 1/2 אינץ'. בשר ברווז נפרד מעצמות, משאיר אותו בחתיכות גדולות, ולהעביר בשר לקערה.
לבשל עור ברווז ושומן עם הנותרים 1/4 כוס מים קרים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד המים התאדו שומן הוא שניתנו, על 5 דקות. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד העור הוא פריך, 3 עד 6 דקות יותר.
להעביר cracklings עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, משאיר שומן במחבת. (אתה צריך על 1/4 כוס שומן; אם לא, להוסיף שמן זית.)
נקניק חום בקבוצות בשומן במחבת, ולאחר מכן להעביר קערה עם בשר ברווז, מחבת שמורה.
להוסיף שום כף הנותרים שומן במחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בפירורי לחם ומבשלים, ערבוב, עד זהב חיוור, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו cracklings.
הסר זר garni ועצמות ברווז מן השעועית ולהשליך, ולאחר מכן מערבבים בקילבסה, בשר ברווז, הנותרים מלח כפית, ונותר 1/4 פלפל כפית.
מצקת קסולה לתוך תבשיל קדרה, חלוקת בשר ושעועית באופן שווה. (בשר ושעועית צריך להיות ברמה עם נוזל; אם הם שקועים, מצקת נוזל עודף בחזרה לתוך סיר ומרתיחים עד מופחת, ואז לשפוך בחזרה לתוך צלחת תבשיל.)
מורחים פירור לחם ציפוי באופן שווה על קסולה ואופים, חשוף, בשליש התחתון של התנור, עד מבעבע וקרום הוא זהוב, על 1 שעה.
* זמין במספר קצבים וד ' ארטניאן (800-327-8246).
* Cassoulet יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה. תבשיל מגניב לפני הוספת ציפוי, ואז העליון וצינה, מכוסה באופן רופף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.