קאפקייק קרמל מלוח
קאפקייק קרמל מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 24 ומחירו 1.42 דולר למנה. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-36 גרם שומן. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם כמובן מלח ים, רוטב קרמל, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צ'ילי דלעת עם אבואליטה בשתי דרכים - קאפקייק ולא קאפקייק: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, קאפקייק קשיו קרמל ומאפינס תבלין דלעת תפוחים קרמל עם זיגוג קרמל מלוח.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט (325 מעלות פרנהייט בתנור הסעה). מרפדים תבניות לקאפקייקס בתחבושות לקאפקייקס (24 בגודל רגיל או 48 בגודל מיני).
בעזרת מיקסר עומד מצויד במנעד, מערבבים את השמנת החמוצה, הסודה לשתייה, המלח והביצים עד לאיחוד. מגרדים את החלק הפנימי של פולי הווניל.
מוסיפים את הווניל והסוכר המגורען לתערובת הביצים.
בקערה קטנה מערבבים את החמאה המומסת עם 1 כוס מים. כשהמיקסר מוגדר למהירות נמוכה, מוסיפים לסירוגין את המים והחמאה עם הקמח. מגרדים את דפנות הקערה וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס בשני שליש בבלילה.
אופים עד להזהבה ואפויה, 22 דקות לגודל רגיל ו-16 דקות לגודל מיני. מצננים את הקאפקייקס לגמרי. פרוסט עם ציפוי קרם חמאה קרמל.
בעזרת מיקסר עומד עם חיבור למשוט, מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עד להטמעה מלאה וחלקה. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר מעט בכל פעם.
מוסיפים את רוטב הקרמל לתערובת קרם החמאה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קאפקייקס עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.