קאפקייק שוקולד בסיסי (טבעוני)
המתכון קאפקייק השוקולד הבסיסי שלך (טבעוני) מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 157 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לך אבקת קקאו, חומץ תפוחים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קאפקייק שוקולד בסיסי (טבעוני) , אני לא מאמין שזה קאפקייק שוקולד טבעוני., ו קאפקייק בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°.קו מחבת מאפין עם ספינות קאפקייקס.
לטאטא יחד את חלב סויה וחומץ בקערה גדולה. להפריש במשך כמה דקות כדי להתפתל.
מוסיפים את הסוכר, שמן, תמצית וניל ותמצית שקדים לתערובת חלב סויה. הכה עד foamy.In קערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
הוסף 2 קבוצות למרכיבים רטובים. לנצח עד לא גושים גדולים להישאר (כמה גושים זעירים בסדר).
יוצקים לתוך ספינות, ממלאים שלושה רבעים של הדרך.
אופים 18 עד 20 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין.כפור עם ציפוי מוס שוקולד.