קאפקייקס שמרוק שוקולד-מנטה
המתכון שוקולד-מנטה שמרוק קאפקייקס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לכם סירופ תירס, תערובת עוגות שוקולד, ופלי שוקולד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. יום פטריק הקדוש יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו שייק שמרוק שוקולד מנטה, זוכה שוקולד צ'יפס מנטה וקאפקייקס קרם חמאה מנטה טרי, ו קאפקייקס מנטה עם גנאש שוקולד מריר מנטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכינים ואופים בלילת עוגה לפי הוראות החבילה לקאפקייקס; מצננים לחלוטין.
בינתיים, עם עיפרון ונייר, לצייר עיצוב שמרוק.
גזור דפוס. ממיסים ציפוי ממתקים בקערה חסינת מיקרוגל; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
העבר לשקית ניילון הניתנת לאטימה חוזרת; חותכים חור קטן בפינת השקית.
הניחו נייר שעווה מעל התבנית; צינור עיצוב שמרוק. חזור 23 פעמים. מקררים עד להתייצבות.
מברישים קלות ופלים בסירופ תירס; מברישים באבק פנינים. הרם בעדינות שמרוקי ממתקים מנייר שעווה. מברשת קלות תחתית עם סירופ תירס; לצרף ופלים. הניחו בצד.
מניחים סוכריות האנדים בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל סוכריות; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט, מערבבים מדי פעם. טובלים קאפקייקס במנטה מומסת; תן לעמוד עד להתייצבות. לחץ על רקיק עם שמרוק על כל קאפקייק.