קארי בשר ותרד
מתכון בשר בקר ותרד קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 651 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך כמון טחון, תרד, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו אטריות סובה בקר עם תרד וקוקוס - קארי ויניגרט, קארי תרד malabar / קארי תרד malabar בסגנון mangalorean, ו Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגהי בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
הוסף את סראנו, ולהמשיך לבשל עוד 3 דקות. מתבלים בציפורן, גארם מסאלה, כוסברה, אבקת צ ' ילה, כורכום וכמון, מבשלים 2 עד 3 דקות נוספות כדי לשחרר את הטעם.
מערבבים את הבשר והמלח, מבשלים 3 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות, חלב קוקוס, ותרד. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
לחשוף, ואז מערבבים במיץ לימון, ומבשלים 10 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה.